Drága dolog a professzionális ablaktisztítás?

Azt mondják, hogy „az idő múlik, és az évszakok jönnek és mennek.” (Roy Bean).

Ami az ablakok tisztítását illeti, elengedhetetlen, hogy az ablakainkat egy évben 2-4 alkalommal ne tisztítsuk vagy tisztítassuk. Ezért ajánljuk professzionális ablaktisztítás szolgáltatásunkat.

Nem drága a professzionális ablaktisztítás?

ablaktisztítás rúddal

professzionális ablaktisztító  költsége sok tényezőtől függ, akit, ha nem körültekintően választunk ki, akkor nem elég, hogy esetleg rosszul is dolgozik de lehet nagyon drága is, ami felboríthatja a családi költségvetést.

Milyen tényezők járulnak hozzá az ablaktisztítás költségeihez?

Az utca túloldalán lévő szomszédja is rendelkezhet ugyanolyan lakással, amelyet 20 évvel ezelőtt építettek, de az ablakok tisztításának költségeit tekintve, minden otthon egyedi. Ez azt jelenti, hogy a következő tényezőket kell figyelembe venni az ablaktisztítás költségeinek meghatározásakor:

  • Hány ablaka van a háznak
  • Milyen típusú ablakok vannak
  • Milyen könnyű elérni az egyes ablakokat
  • Milyen piszkosak az ablakok
  • Tisztítás típusa: külső, belső vagy mindkettő

Ezenkívül az ablaktisztítás költségei megnőhetnek, ha úgy dönt, hogy olyan kiegészítő szolgáltatásokra szerződik, mint a redőnyök, zsaluziák tisztítása, ajtók áttörlése vagy a tükrök tisztítása. Az ablakpucolo.hu a szolgáltatásainak teljes skáláját kínálja.

Az ablakok száma határozza meg az árat?

Ami az ablaktisztítást illeti, a források leggyakrabban az otthoni ablakok átlagos számáról beszélnek. Az interneten szerint az átlagos otthonnak nyolc ablaka van. Ez a szám azonban nem biztos, hogy teljesen pontos. Közelebb lehet 10-15 átlagoshoz, nagyobb (2000 négyzetméteres) lakásoknál átlagosan 25-30 ablakkal. Mit is jelent ez?
Röviden, a több ablak vagy több üvegtábla magasabb költségeket jelent, mert az ablaktisztítónak több tisztítani valója van. 

A rendszeres ablaktisztítás hosszú távon pénzt takaríthat meg a lakástulajdonosoknak. Az ablakok szennyeződésektől mentesen tartása segít csökkenteni a gumi szélek kiszáradását és a karcolásokat, amelyek repedésekhez és törésekhez vezethetnek. Az ablakok professzionális tisztítása és ellenőrzése szintén figyelmeztethet a problémákra, mielőtt jelentős károkat okozna.

Hagyja, hogy az ablakpucolo.hu megoldja ezt az alapvető otthoni karbantartási feladatot. Szakmai csapatunk teljes mértékben képzett ahhoz, hogy biztonságosan és helyesen elvégezze a munkát, minden alkalommal. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma , hogy időpontot egyeztessünk.