Kirakatüveg tisztítás

A tiszta kirakatok előnyei avagy miért fontos a kirakatüveg tisztítás vagy más néven kirakattisztítás?

Kirakatuveg-tisztitas-lehuzoval-ablakpucolo

Mindig arra törekszik, hogy kis lehetőségeket nyújtson vállalkozásának fejlesztésére?  A mai világban ki versenyképes? Szerencsére nem kell feltörnie a bankot, hogy néhány látványos fejlesztést hajtson végre üzletében, éttermében vagy irodájában, ebben segít a kirakatüveg tisztítás, (kirakattisztítás). Az időjárás a forgalom és az építkezések csak néhány olyan dolog, amely pusztítást okozhat az ablakain. A piszkos ablakok szörnyű első benyomást keltenek mindazok számára, akik elhaladnak a vállalkozása mellett. Egyszerűen a kirakatüveg tisztításába, (kirakattisztításba) történő befektetés megváltoztathatja működését, hosszú távon pénzt takaríthat meg, új ügyfeleket vonzhat és örömet okozhat régi ügyfeleinek.

Kirakatüveg tisztítás, mint vevőcsalogató megoldás

Amennyiben ön kiskereskedelmi üzlet tulajdonosa vagy irányítója, akkor a kirakatüveg megjelenítése lehet az első kapcsolattartó pont Ön és az ügyfele között. Ezért a kereskedők mindent megtesznek azért, hogy a lehető legkreatívabb és legvonzóbb módon mutassák be az áruház termékeit. Ablakai kiválóan alkalmasak stílusának bemutatására, új termékeket vagy eladásokat hirdető táblák felhelyezésére, valamint a potenciális vásárlók bemutatására, mi különbözteti meg Önt a környék többi üzletétől. Sajnos a világ minden kreativitása nem számít, ha ügyfeleit elterelik a tompa és leromlott ablakok. A külsejének úgy kell ragyognia, mint a belsőjének. Ez különösen fontos azokban a városokban, ahol rengeteg a gyalogos forgalom. Azok a járókelők közelről és személyes kapcsolatban vannak a foltokkal és a piszokkal.

Kirakatuveg-tisztitas-lehuzoval-ablakpucolo

Kirakattisztítás

Bevásárlóközpontokban, sétálóutcákban található üzlethelységek külső-belső kirakat tisztítását vállaljuk napi, rendszeres, illetve alkalmi jelleggel. Nekünk nem okoz problémát a magasabb kirakatok takarítása sem. Megfelelő eszközeinkkel könnyedén elérjük a nagyobb összefüggő üvegkirakatok legtávolabbi helyeit is.

Pénzt takarít meg a kirakattisztítással

Amennyiben a kereskedelmi egység ablaktisztítását többletköltségnek tekinti, akkor rosszul gondolja az egészet. Először is, a tiszta ablakok hiánya potenciális vásárlásokba kerülhet, ami többe kerülhet, mint amennyit fizetne a takarítási szolgáltatásért.

Másodszor, egy szakképzett takarító cég felvétele az ablakok kezelésére valóban olcsóbb lehet, mint a felszerelések és kellékek saját maga által megvásárlása. Valamint akkor Önnek vagy egyik alkalmazottjának időt kell szánnia arra, hogy a tényleges kirakatüveg tisztítást elvégezze.

Ezen túlmenően, ha az ablakai magasak vagy kényelmetlen helyzetben vannak, veszélyes lehet a kirakatüveg tisztítása. Az ablakpucolo.hu  megfelelő felszereléssel és szakértelemmel rendelkezik a nehezen elérhető helyek tisztításához.

Növelje az ügyfelek bizalmát

Kirakatuveg-tisztitas-ablakpucolo

Az évek során számos tanulmány és felmérés kimutatta, hogy  a rendezett üzletben való vásárlás az egyik legfontosabb prioritás a vásárló számára . Önmagában ennek elegendő oknak kell lennie a tiszta üzlet, a makulátlan kirakatablakok fenntartásához. Azt szeretné, hogy az ügyfelek átfogó élményben részesüljenek, attól kezdve, hogy belépnek az ajtón, egészen addig, amíg otthagyják az Ön termékeit. A vendégszerető környezet megteremtése része ennek az élménynek. Ez pozitív online véleményekhez és szájról szájra szóló ajánlásokhoz is vezethet.

Kirakattisztítás ára

A kirakat tisztításának az ára több tényezőből áll össze:

  • a felület nagysága (négyzetméter ár);
  • külső vagy belső helyszín milyensége;
  • kiszállási díj összege
  • alkalmi vagy rendszeres tisztításról van-e szó.

Árképzésünk mindenesetben ügyfélspecifikus. Az árajánlatot a kapott leírás, fénykép illetve igény szerint területbejárás alkalma után tudjuk elkészíteni. Keressen minket bizalommal telefonon vagy a interneten keresztül.

Amennyiben tiszta, csillogó ablakokra, kirakatüvegre van szüksége a Budapesti üzlet, kávézó vagy étterem forgalmának növelése érdekében. Akkor annak egyetlen módja az, hogy egy professzionális ablaktisztító cég szolgáltatásait veszi igénybe, akik kíválóan elvégzimint például az ablakpucolo.hu. 

Hívjon még ma!