Ablakpucolás, ablaktisztítás Budapesten és Pest-megyében tiszta vizes technológiával!

Ablakpucolás, ablaktisztítás  felsőfokon! 

ablakpucolás-ablaktisztítás-tisztavizes módszer

Az ablakpucolás, ablaktisztítás nehéz feladat volt a magasban nehezen megközelíthető helyeken, mostanáig!

Miért ajánljuk ablakpucolásra, felülettisztításra ezt a 21.századi zöld megoldást?Akár 10 méter magas felületeket is tisztíthatunk vele, nem kell létrára mászni, vagy emelődarut bérelni. Hatékony, időt takarít meg, nem fogjuk felállványozni a területet, ezzel az udvarát felforgatva. Egy lépésben zajlik az ablakpucolás, nem kell az  üvegfelületek megszárítani, vagy vizet lehúzni. költséghatékony nem kell tisztítószereket vásárolni, ami a költségmegtakarítás mellett, még a környezettudatos is. Ugyan annyi idő alatt jelentősebb felületet lehet megtisztítani.

ablaktisztítás-ablakpucolás hydro powerrel dolgozik

Tisztességes ár, kiváló minőség

Ügyfeleink számára az optimális árat egyénileg kiszámoljuk és egyeztetjük a munka megkezdése előtt. Küldjön ablakairól képeket, kérjen online árajánlatot, így van ideje átgondolni igénybe veszi-e ablakpucolás szolgáltatásunkat. Gyorsan végezzük tisztítási munkánkat, anélkül, hogy a minőség rovására menne. Mi szakértők vagyunk és tisztában vagyunk az összes felület tisztítási technológiájával, ezért ajánlanak az ügyfeleink másoknak. A mi tudásunk gyorsan növekszik, és folyamatosan fejlődésre törekszünk minden üzleti területen.

Ablakpucolás, ablakpucoló munka közben

Kirakatüveg tisztítás, kirakattisztítás

Üzletek, éttermek, autószalonok kirakattisztítását végezzük nagy tapasztalattal. Minden vállalkozásnak szüksége van a kifogástalan külsőre, hogy a belépőt megfogja a tisztaság varázsa. Segítünk abban ,hogy üzlete vonzza a tekinteteket és a vásárlókat. Partnerek vagyunk a tisztaságban!

ablaktisztítás ablakpucoló tető ablak tisztítása, tiszta vizes módszerrel

Tiszta vizes ablaktisztítás

Az ablakpucolo.hu tovább emeli szolgáltatás színvonalát a tiszta vizes ablakpucolás szolgáltatással. Akár üzlet, akár iroda, akár családi ház mindenkinek a legjobb megoldást ajánljuk. Ablaktisztításra, kirakatüveg tisztításra, felület tisztításra legyen üveg, fém vagy műanyag az ablakpucolo.hu a megoldás. Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Ablakpucolás 21.századi környezetbarát módon. A tiszta vizes ablaktisztítás nagyszerű újítás, amely megnyitotta a piacot az ablakok tisztításának széles skálája előtt. Több mint egy évtizede a tiszta vizes ablaktisztítás egyre népszerűbb az Egyesült Királyságban és Európában.

Milyen eszközöket használnak?

A tiszta vizes ablakok tisztításához teleszkópos rudakat használnak , amelyek kefékkel és vízsugarakkal vannak felszerelve. Ezek a vízadagoló oszlopok lehetővé teszik a felső ablakok könnyű hozzáférését a talaj szintjéről, ezáltal nincs szükség a magasban történő munkavégzésre. A létrák elavultak ezekkel a rendszerekkel szemben, amelyeket úgy terveztek, hogy biztonságosan hozzáférjenek a nehezen elérhető helyekhez és nagymagasságban, miközben folyamatos tisztítást biztosítanak. A három és négy emeletes épületek külső ablaktisztítását könnyű végezni, mivel ezek a rendszerek lehetővé teszik akár 20 méter magasságban a munkavégzést a talajszinttől.Kérje ingyenes ajánlatunkat most!


A tiszta vizes ablakpucolás előnyei

Kerüli a magasban végzett munkát

Nincs szükség létrára vagy állványra, a vízzel táplált rudak kiváló hozzáférést biztosítanak az ablakok tisztításához, ugyanúgy ahogy az ablakpucoló magasban dolgozik, vagy állványt használ az ablakok eléréséhez.

Ez mérsékli a kockázatot, és azt jelenti, hogy az ablaktisztítóknak már nincs szükségük létrára vagy álványra. A teleszkópos rúd és kefe összeállítható és függőlegesen felemelhető a kívánt magasságba.

Tiszta vizes-zsaluziatisztítás

Nincs szükség mosószerre

Ez a figyelemre méltó, vízzel táplált ablaktisztító rendszer csak egyszerű, szűrt vizet használ, amelyet ioncseréltek, és eltávolították az összes kémiai részecskét. Az ablakokat csak vízzel mossák. Az ablaktisztítás minden más típusával ellentétben nincs szükség összetett mosószer -formulákra vagy -rendszerekre.

Környezetbarát

Mind az ablaktisztítók, mind az ügyfelek elismerik ennek a szappanmentes, teljesen vízmentes tisztítási technikának a környezeti előnyeit. A káros mosószerek nem kerülnek a környezetbe. A vízpazarlás minimális, mivel az egyes munkákhoz szükséges vizet általában előkészítik.

Sokoldalú rendszerek

Különféle vízzel táplált oszloprendszerek állnak rendelkezésre bármilyen méretű és kaliberű ablaktisztító vállalkozóknak. A tartályalapú rendszereket kisteherautókba telepítik, így sokkal megfizethetőbb és egyszerűbb módszert biztosítanak az ilyen típusú ablaktisztításhoz.

Gyorsabban végez az ablakpucolással

 A választott tiszta vizes ablaktisztítási technika előnye, hogy a megrendelők  általában gyorsabbnak találják, mint a hagyományos szappan- és gumibetétes technikákat. .

A következetes tisztítási rend kialakítása után a vízzel táplált oszlopok segítségével megtisztított ablakok hosszabb ideig tisztábbak maradnak.