Profi ablaktisztító Budapesten!

Ablakpucolás Budapesten gyorsan, csíkmentesen .Miért fontos ,hogy rendszeresen profi ablaktisztító dolgozzon a lakásába, irodájába? Az ablaktisztítás, ablakpucolás, nem csak csillogó, tiszta üveg miatt fontos, hanem, mert az eső az ablakon vízcseppeket hagy, amelyek a napsütés és szél hatására megszáradnak és a cseppek vízkővé alakulnak amik idővel beleégnek az üvegfelületbe. A gumi tömítések a kereten törékennyé válnak, így a rovarok, szennyeződések és a víz esélyt kapnak a behatolásra. A rendszeres ablaktisztítás megakadályozza a szigetelő hatás elvesztését és a kettős üvegezésű ablakok behomályosodását. Az ablaktisztítás lehúzóval  koncepcióval ablaktisztításkor csak finom tisztítószereket és speciális üvegtisztító oldatokat használunk, amelyek óvatosan kezelik az ablakokat.
 

Miért előnyös önnek,ha az ablakpucoló lehúzóval végzi az ablaktisztítást?     

Mert tiszta és csillogó megjelenést biztosít az irodában, üzletekben és magánlakásokban.A hosszú távú védelem biztosítja az ablakok szigetelési hatásának megőrzését

Tisztíttassa  ablakait, üvegfelületeit profi ablaktisztítóval ,akár magánlakásról, akár irodáról van szó

Üvegtisztítás az irodában. A tiszta ablakokkal biztosítsa alkalmazottainak a megfelelő munkakörnyezetet. Szükség esetén,  vegye fel  velünk a kapcsolatot.  Garantáljuk az ablakok alapos és professzionális tisztítását. Az ablaktisztító felmászik önnek a lépcsőn, a nehezen elérhető helyeken Nem mindenki vállalja a nehezen megközelíthető ablakok tisztítását, ezért hívjon minket!. Az építészek körében trend az egyre nagyobb üvegfelületek kialakítása az épületeken, amelyek speciális tisztítást igényelnek. Segítünk önöknek ezzel a feladattal megbirkózni és megszabadulni a szennyeződésektől. Vállaljuk ablakok, kirakatok tisztítását. Örömmel segítünk Önnek akár tavaszi takarítás részeként, ha az ablakok, foltosak és szennyezettek a hótól, az esőtől és a széltől. Az ablakok tisztítása különösen az idős korban jelent kihívást. Ne hozza magát nehéz vagy veszélyes helyzetbe – azonnal lépjen kapcsolatba velünk.

Hívjon profi ablakpucolót, amikor az ablakok tisztításra szorulnak!

 

Ablaktisztítás lakótelepi panellakásban

Nagy tapasztalattal vállalom panellakások ablaktisztítását!17 év tapasztalat,megbízhatóság rugalmasság!

Tippek ablaktisztításra-avagy hogyan csináljam magam. Az ablaktisztító ajánlásával .

Van, aki az ecetre esküszik, más a mosogatószeres lemosásra, megint más kizárólag erős ablaktisztító folyadékkal hajlandó csak nekifogni az ablaktisztításnak. És vannak olyanok is, akik nem hajlandóak a foltokkal és a csíkokkal bajlódni, és inkább másra bízzák a piszkos munkát.Például ránk

Ablaktisztítás ecettel a csillogásért

Az ablakok szokásos tisztításához gyakran elég az ecetet használni hígításban. Amennyiben azonban az ablakok nagyon koszosak, az ecetet hígítás nélkül használd. Az is segít, ha először egy félbevágott hagymával átdörzsölöd az üveget.Az ablaktisztító is ajánlja ezt a módszert,de nem pótolja a profi csíkmentes ablaktisztítást.

Párásodás ellen glicerinnel

Az ablakpucolás mellett ne feledkezz meg az ablakok párásodásának megakadályozásáról sem. Ehhez elég, ha nagyanyáink következő, különleges, filléres szerével kezeled az ablakokat.A vizet, a kenőszappant és a glicerint keverd alaposan össze, és dörzsöld át vele az ablakokat. A felesleget egy szivaccsal itasd fel.Ezek az alternatív módszerek időlegesen jók lehetnek ,de nem pótolja az ablaktisztító által végzett ablaktisztítást.